Köse'den hakkında konuşulan yalanlara ver yansın!

Derepazarı’nda gerçekleşen seçmen iletişim merkezi açılışında konuşan MHP Derepazarı Adayı Erkan Köse kendisine yönelik iddiaları ortaya atan adayı hedef alarak “İspatlamazsa müfteridir, yalancıdır, ahlaksızdır” dedi.

SİYASET - 15-03-2024 14:05

Köse'den hakkında konuşulan yalanlara ver yansın!

Milliyetçi Hakaret Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı tarafından Derepazarı ilçesinde seçmen iletişim merkezi açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleşen açılışa MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, KAÇEP Sorumlusu Hülya Feyiz ve Derepazarı halkı katıldı. Derepazarı Belediyesi önünde toplanan partililer il başkanı ve KAÇEP sorumlusunun eşliğinde seçmen iletişim merkezinin açılacağı binaya kadar yürüdü. Burada son bulan yürüyüşün ardından seçmen iletişim merkezi hizmete açıldı.

Açılış öncesi yapılan konuşmalar kapsamında kendisi ve ekibi hakkında spekülasyonlara yol açacak cümleler kurulduğuna dikkat çeken MHP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Erkan Köse adaylık sürecini anlatarak “Farklı kişilerin araya girmesi ile adaylığım engellenmiştir” dedi. Köse “Hakkımızda ileri geri konuşanlar, 15 yıl hizmet ettiğimiz partimizden ayrılma sebebini hiç anlatmıyor. Son güne kadar adayın ben olduğum ifade edilmekteydi. Farklı kişilerin araya girmesi ile adaylığım engellenmiştir.  Burada yapılan bu haksızlık sonrasında, halkımızın talebi üzerine Cumhur İttifakı’nın bir diğer paydaşı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olmam istendi. Yapılan istişareler sonucunda ise aday olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

“İspatlamazsa müfteridir, yalancıdır, ahlaksızdır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a söylemleri olmadığı halde kendisi söylemiş gibi iftira atıldığının altını çizen ve ‘ispatlamayan ahlaksızdır’ şeklinde çıkış yapan Köse “Siyasette 15 yıllık birikimim ile ilçemde çok iyi hizmetler yapacağıma ve ilçemin refah seviyesini daha yukarıya çıkaracağıma inandığım için bu göreve talip oldum. Haklımızın sorunlarını biliyoruz. Ekibimizle birlikte gelecek nesillere daha iyi bir Derepazarı bırakmak için katkıda bulunacağız. Son zamanlarda Derepazarı’nda seçilme kaygısı olanlar benim hakkımda bana ait olmayan söylemlerde bulunuyorlar. Bu davranışları edepli değil, ahlaki değil, insani hiç değil. Hemşehrilerimizi aldatmaya, duygusal sömürü yapmaya hiç gerek yok. Kötü niyetli söylemlerin sahiplerinin onlar olduklarını biz ve hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Aynı zamanda iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İspatlamazsa müfteridir, yalancıdır, ahlaksızdır” şeklinde konuştu.

Halk nazarında ulaşılabilir olacağının sözünü veren MHP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Köse “Güzel ilçemizde hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenen, acısında, mutluluğunda, hastalığında, sevincinde yanında olacağımız, 24 saat telefonumuzun açık olacağı, ulaşılabilir olacağımız, güven veren bir anlayış ve çalışma ile süreci yürüteceğiz. Hayırlı işlere vesile olacaksak Allah bize bu görevi nasip etsin, hayırlı değilsek Allah nasip etmesin” dedi.

1MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
2MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
3MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
4MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
5MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
6MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
7MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
8MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
9MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
10MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
11MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
12MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
13MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
14MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
15MHP Derepazarı'nda boy gösterdi
DİĞER HABERLER
Gümüşhaneli 24 yaşında ki Nurican Alkan köyünün muhtarı oldu

Gümüşhaneli 24 yaşında ki Nurican Alkan köyünün muhtarı oldu

06-04-2024 - SİYASET

Madenli Beldesi'nde Mustafa Çalışkan dönemi

Madenli Beldesi'nde Mustafa Çalışkan dönemi

01-04-2024 - SİYASET

Fındıklı, Ercüment Şahin Çervatoğlu devam dedi

Fındıklı, Ercüment Şahin Çervatoğlu devam dedi

31-03-2024 - SİYASET

Ardeşen'de CHP dönemi başladı

Ardeşen'de CHP dönemi başladı

31-03-2024 - SİYASET

Pazar'da CHP dönemi başladı

Pazar'da CHP dönemi başladı

31-03-2024 - SİYASET