Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Şükran teyze ile masal saatini çocuklar çok sevdi
KÜLTÜR - SANAT

Şükran teyze ile masal saatini çocuklar çok sevdi

Hayırsever Şükran Öney Şenkardeşler, minik öğrencilerle masal saatinde buluştu. Şükran Öney Şenkardeşler, Anaokulu öğrencilerine “Kırmızı Başlıklı Kız’’ masalını anlatarak kitap hediye etti.

Baş Editör Baş Editör
25-03-2023 12:52 1 dk okuma

Evvel Zaman İzinde Projesi dahilinde Şükran Öney Anaokulunda, Şükran Öney Şenkardeşler tarafından öğrencilere “Kırmızı Başlıklı Kız“ adlı masalı anlatıldı. Küçük bir kız ile kurt arasındaki olaylara dayanan bir Avrupa halk masalı olan hikayeyi, Şükran teyze büyük bir zevkle dinleyen minik öğrenciler farklı bir gün yaşadılar.

Öğrencilerin heyecan ve ilgiyle dinlediği Masal sonrası Şükran Öney tarafından tüm çocuklara masal kitabı hediye edildi.
Okul Müdürü Emine Taşlı “Sıcacık bir sevgi akışının yaşandığı günde, tüm detayları titizlikle planlayan Evvel Zaman İzinde Proje koordinatörü Özge Çeltek öğretmenimize Düzce’miz için değer arz eden hayırsever büyüğümüz Şükran Öney Şenkardeşler’e, değerli öğretmenimiz Nermin Kayıkçı’ya tüm öğrencilerimize çok teşekkür ederiz’’ dedi

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.