Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Sel ve heyelanların ardından Rize'yi önce fırtına sonra doldu vurdu
ÇEVRE

Sel ve heyelanların ardından Rize'yi önce fırtına sonra doldu vurdu

Rize'de çıkan fırtına nedeniyle Çayeli ilçesinde çatılar uçarken Pazar ve Ardeşen ilçeleri açıklarında hortum çıktı. Sonrasında yağan dolu yerini açık havaya bıraktı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
19-10-2024 15:13 1 dk okuma

Olumsuz hava şartları Rize'de etkili olurken hayatı da olumsuz etkiledi. Bazı ilçelerde ufak çapta toprak kayması ve heyelanların meydana geldiği Rize'de Ardeşen ilçesi ile Pazar ilçesinde denizde hortum çıktı. İki ilçeden de rahatlıkla görülebilen hortum vatandaşlar tarafından cep telefonları kameraları ile kaydedildi. Çayeli ilçesinde ise etkili olan fırtına nedeniyle vatandaşlar hareket etmekte güçlük çekti. İlçede bir binanın çatısı fırtına nedeniyle uçtu.

Fırtınanın ardından şehirde dolu yağışı başladı. Tüm şehri etkisi altına alan dolu yağışı Pazar ilçesinde yağmurla karışık olunca su birikintilerine neden oldu. Kısa süren dolu yağışı yerini açık havaya bıraktı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇEVRE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.