ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-01-2024 14:35   Güncelleme : 20-01-2024 15:57

Manisa'da Zübeyir Yıldız tarafından öldürülen Melike Akpınar toprağa verildi

Manisa'da Melike Akpınar eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay ardından katil zanlısı Zübeyir Yıldız intihar ederek kendi hayatına da son verdi.

Manisa'da Zübeyir Yıldız tarafından öldürülen Melike Akpınar toprağa verildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen olayda bir çocuk annesi olan Melike Akpınar hayatını kaybetti.

Saruhanlı Devlet Hastanesinde sekreter olarak çalışan bir çocuk annesi Melike Akpınar (24) cuma günü mesai bitiminde Saruhanlı Adliyesinde mübaşir olarak çalışan eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız (28) ile konuşmak için buluştu. Genç kadın Zübeyir Yıldız tarafından silahla başından vurularak öldürüldü. Çevredekilerin silah sesini duyması ve ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ardından başından vurulan Melike Akpınar Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kadın hayatını kaybetti. 
Emniyet ekiplerinin araştırması üzerine Zübeyir Yıldız'ın aracı Saruhanlı Yılmaz Mahallesi çöplük mevkiinde bulundu. Ekiplerin aracı kontrol etmesi sonucu Zübeyir Yıldız'ın aynı silahla kendini kalbinden vurarak intihar ettiği tespit edildi. Eski kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden Zübeyir Yıldız'ın cenazesi Manisa'da defnedildi. 
Vefat eden genç kadın Melike Akpınar cenazesi amcası Ali Akpınar'ın evinin önünde helallik alınmasının ardından Saruhanlı Çarşı Camiinde öğle namazına müteakiben kılının cenaze namazı ardından Saruhanlı Yeni Mezarlığında defnedildi. Altı kardeş arasında en küçüğü olan Melike Akpınar'ın kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Güçlükle ayakta duran kardeşlerine akrabaları destek oldu.
Öte yandan cenaze de vefat eden Melike Akpınar'ın annesi babası tarafından öldürüldüğü ve iki nikahlı eşini daha öldürdüğü bilgisi edinildi. 

FatmaFatma