Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
İngiltere’de Big Ben Saat Kulesi‘nde Filistin bayrağı açan şahsı ikna çalışmaları sürüyor
DÜNYA

İngiltere’de Big Ben Saat Kulesi‘nde Filistin bayrağı açan şahsı ikna çalışmaları sürüyor

İngiltere’nin simgelerinden Big Ben Saat Kulesi’ne tırmanarak, Filistin bayrağı açan şahıs, acil servis görevlilerinin saatler süren müzakeresine rağmen henüz aşağı inmedi.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
08-03-2025 23:42 Güncellendi: 08-03-2025 23:44 1 dk okuma

İngiltere’nin simgelerinden Big Ben Saat Kulesi’nde alarm verildi. Big Ben Saat Kulesi’ne çıplak ayakla tırmanarak Filistin bayrağı açan şahıs, acil servis görevlilerinin saatler süren müzakeresine rağmen henüz aşağı inmedi. Westminster Sarayı'ndaki kulenin birkaç metre yukarısındaki çıkıntıda saatlerdir bekleyen şahsın polislere "Güvendeyim" dediği aktarıldı.

Met Polisi, memurların kuleye yerel saatle 07.24'te çağrıldığını belirtirken, olayın ardından Westminster Köprüsü trafiğe kapatıldı. Londra'nın merkezindeki Bridge Caddesi’ne en az 9 acil servis aracı sevk edildi.

Olay yerindeki görüntülerde 3 acil müdahale görevlisinin itfaiye merdiveni platformuna çıktıkları ve çıkıntıdaki adamla konuşmak için megafon kullandıkları görüldü.

Haberin Galerisi

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.