SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 17:20

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan Rize’nin Kurtuluş Günü mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan Rize’nin Kurtuluş Günü mesajı

İl Başkanı Ayar 2 Mart Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun  yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yazı ayrı güzel, kışı ayrı güzel  adeta cennetten bir köşe olan ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu toprakları bize vatan kılan canıyla, kanıyla kahramanca mücadele eden şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimizin verdiği çetin mücadelelerin eseri olarak bu güzel coğrafya da yaşantımızı sürdürmekteyiz. Kahraman milletimizin verdiği bu kutlu mücadele  neticesinde 2 Mart 1918 tarihinde Rize’miz düşman işgalinden kurtulmuştur. Her bir köşesi adeta bir tablo gibi olan güzel ilimizi daha yaşanılabilir olması ve cazibe merkezi haline gelebilmesi için yıllardır emek vermekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize gösterdiği hassasiyet neticesinde hayal dahi edilemeyen birçok projeyi vatandaşımızın hizmetine sunduk. Türkiye Yüzyılı şehirleri olarak İlimiz ve bölgemiz için her zaman daha iyisini hedeflemekteyiz. Daha iyisi içinde çalışmalarımızı şekillendirmekteyiz. Çünkü bize düşen ecdat emaneti bu toprakları ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek aynı zamanda da marka şehir vizyonuna ulaştırmaktır. Tüm ilçelerimizde gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bölgemizin incisi güzide şehrimiz Rize’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106.yıl dönümünü kutluyor, bu vatan uğruna şehadete yürüyen tüm şühedayı saygı ve rahmetle yad ediyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum”dedi.

Baş editörBaş editör

hfehmidemir