RTEÜ SİBERAY Topluluğu’ndan Kızılay iş birliğiyle kan bağışı kampanyası
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) SİBERAY Topluluğu tarafından, Kızılay iş birliğiyle düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Başlık, özet ve etiketlerde arandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) SİBERAY Topluluğu tarafından, Kızılay iş birliğiyle düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) tarafından başlatılan 3. Yaş Üniversitesi ile 50-70 yaş arası öğrenciler diplomalarını alarak kep attı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) tarafından başlatılan 3. Yaş üniversitesi ile 50-70 yaş arası öğrencilere hem hayalleri yaşatılıyor hem de çeşitli dersler veriliyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda Rize’ye 28 uzman tabip ve 62 pratisyen hekim kadrosu açıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile ÇAYKUR, kuraklığa dayanıklı çay çeşitlerini belirlemek için çalışma başlattı.
Hastanelerde yaşanan yoğunluğun azaltılması için düğmeye basan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde, Gastroenteroloji Endoskopi Ünitesi Cumartesi günleri de sağlık hizmeti vermeye başladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Simülasyon Merkezi'nde son teknoloji ile tıbbi kurs gerçekleştiriyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyeleri Karadeniz Bölgesi’nde balık hastalıklarının önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyeleri kemik ve protez enfeksiyonlarının tedavi sürecini hızlandıracak akıllı kemik çimentosu tableti geliştirdi.
Dicle Nehri'nde 2021 yılında Batman Çöpçü Balığı’nı keşfeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bilim insanları, bu kez yine nesli tükenmekte olan ‘Leopar Sazanı’ isimli türü bularak listenin Dicle Nehri ayağını tamamlamış oldu.
Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde (RTEÜ) hizmet verecek olan Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek kardiyoloji servisine ve ikinci anjiyo cihazına kavuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencilerinin spor ve sosyal aktivite yapabilecekleri yeni alan hizmete girdi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Keziban Yazıcı, TÜBİTAK 1007 Projesi ve Çay Eğitim Projesi kapsamında iş birliğine yönelik çalışmalar yapmak üzere Japonya’da teknik incelemede bulundu
Türkiye’de ilk 10 sırada yer alan Mesane Kanseri için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyesi tarafından yeni tedavi yöntemi geliştiriyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ardeşen Turizm Fakültesi ve Ardeşen Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören abla-kardeş okulu birinci ve ikinci bitirdi.
Yağlı karaciğer hastalığının ilerleyici formu olan NASH hastalığına dikkat çeken Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz “Bizim ülkemiz için karaciğer hastalığına, siroza en çok yol açan Hepatit B’dir. Amerika için örneğin Hepatit C’dir. Ama şuan NASH bunların her ikisinin de önüne geçmiş durumda” dedi.
Nesli tükenme tehlikesi altındaki Mersin balığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde korunmaya ve gelecek nesillere aktarılmaya çalışılıyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi'nde yeni yapılan Kanser Araştırma Merkezi'nin açılışı yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan yeni acil servis yakın zamanda hizmete başlayacak.
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde çalışmalar sürüyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi tarafından 10 yıllık çalışmanın ardından 9 adet Rize Mandalina çeşidinin tescili alındı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fizik Bölümü öğretim üyeleri tarafından dünyada ilk olarak beyaz kum midyesi kabuğundan yangın söndürücü toz üretildi.
Malatya’da depremde hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencisi Elif Nur Şeyma Dalhançer’in Rize'de kaldığı kız öğrenci yurdundaki yatağına çiçek ve Türk Bayrağı koyuldu.
Malatya’da depremde hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencisi Elif Nur Şeyma Dalhançer’in Rize'de kaldığı kız öğrenci yurdundaki yatağına çiçek ve Türk Bayrağı koyuldu.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ziraat Fakültesini ziyaret etti.
Uluslararası Öğrenciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde ÇAYKUR, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde okuyan Uluslararası Öğrencilerinden oluşan bir gurubu ağırladı.
Rize'de mandalina hasadı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencilerinin de katılımı ile başladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak yeni acil servis için yıkım çalışmaları tamamlandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak yeni acil servis tamamlanıncaya kadar acil servis hizmetinin verileceği bölüm, geçici yerinde hizmete başladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğretim üyeleri tarafından kalp damar tıkanıklıkları ile ritim bozukluklarının tedavisi için 20 bin TL'ye ithal edilen tek kullanımlık tıbbi malzemeyi yarı fiyatına ürettiler.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversite için önce doğru teşhisle ihtiyaçları belirlemek ve ardından gerekli müdahalelerde bulunmak amacıyla ilk işe Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nen başladığını söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenleri tarafından dünya balık faunası için 1 yeni cins keşfedildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim üyeleri tarafından dünya balık faunası için yeni bir cins keşfetti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde UPS akülerinden yoğun duman çıkması nedeniyle yangın paniği yaşandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğünde devir teslim töreni yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Gümüş, rektör yardımcılığına atandı.