Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Yaya geçidindeki motosiklete çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı
ASAYİŞ

Yaya geçidindeki motosiklete çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaya geçidinden geçen motosiklete çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı motosiklet refüje çarpıp devrildi. Kazada motokurye olduğu öğrenilen sürücü yaralandı.

Baş Editör Baş Editör
26-12-2022 19:36 1 dk okuma

Kaza, saat 15.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, paket servis yapmak için şehir merkezinden Selinus Sahili istikametine seyir eden 07 BBJ 491 plakalı motosikletin sürücüsü Yusuf K., kaldırımdan yola çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet refüje çıkıp devrildi. Motosikletten düşen Yusuf K. yaralandı. Kazaya neden olan diğer motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay yerinden kaçan diğer motosiklet sürücüsünü tespit etmek için cadde üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İşçi tekstil atölyesinde ölü bulundu

Akışın sonuna geldiniz.