Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Yakınlarının haber alamadığı Şefik Aktaşoğlu evinde ölü bulundu
ASAYİŞ

Yakınlarının haber alamadığı Şefik Aktaşoğlu evinde ölü bulundu

Düzce'de yakınlarının haber alamadığı Şefik Aktaşoğlu evinde ölü bulundu.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
21-02-2025 20:55 1 dk okuma

Olay, Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi'nde oturan Şefik Aktaşoğlu'ndan (58) haber alamayan yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler kapıyı çalsa da sonuç alamayınca kapının açılması için Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yardım istendi. İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından eve giren ekipler, diyaliz hastası Şefik Aktaşoğlu'nu hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.