Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Yakınları cinayet zanlılarını bakın nasıl ‘teskin’ etti
ASAYİŞ

Yakınları cinayet zanlılarını bakın nasıl ‘teskin’ etti

Afyonkarahisar’da 36 yaşındaki adamı boynundan bıçaklayarak öldüren iki zanlı adliyeye sevk edildi. Şahısların adliyeye sevkleri esnasında polis geniş güvenlik önlemi alırken, şahısların yakınları ise adliye bahçesinin dışından şüphelilere ‘kafanı örtme (eğme) Serkan’ diye bağırdı.

Baş Editör Baş Editör
03-12-2022 11:22 1 dk okuma

Kente merkezi Kadınana Caddesi üzerinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Engin Taş ile aralarında çıkan tartışmada şahsı bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen, Serkan Ç. ve yeğeni V.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis ekipleri şüphelilerin adliyeye sevkleri esnasında geniş güvenlik önlemi alarak adliye bahçesine bir süre giriş ve çıkışları yasakladı. Şüphelilerin polis aracından indikleri esnada ise adliye bahçesine girişlerine izin verilmeyen yakınları ise dışarıdan zanlılara hitaben ‘kafanı örtme (eğme) Serkan’ diye bağırması dikkatlerden kaçmadı.
Şüphelilerin savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Öte yandan, şüphelilerin gazetecilerin 'cinayeti neden işlediniz?' sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Akışın sonuna geldiniz.