Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Volkan Konak son yolculuğuna uğurlandı
TRABZON HABERLERİ

Volkan Konak son yolculuğuna uğurlandı

Karadenizli sanatçı Volkan Konak son yolculuğuna uğurlandı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
02-04-2025 13:49 1 dk okuma

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) konser esnasında fenalaşsak kaldırıldı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın İstanbul'daki cenaze töreninin ardından havayolu ile memleketi Trabzon'a getirildi. Maçka ilçe merkezinde hazırlanan alanda kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve milletvekillerinin yanı sıra, Konak'ın sanat camiasından dostları, çok sayıda seveni, hayranları ve Maçka halkı katıldı. Konak'ın cenazesi öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki Güney Mahallesi'ne getirildi. Cenazenin kılınacağı alanda ‘Mekanın cennet olsun Kuzey'in Oğlu' yazılı pankart asıldı.

Yaklaşık 3 ay önce memleketine gelerek babasının mezarını ziyaret ettiği öğrenilen Volkan Konak'ın babasının mezarında sabaha kadar şarkı söyleyerek ağladığı ve eşi, ablası ve kuzenine mezarlıktaki bir ceviz ağacının altına gömülmeyi vasiyet ettiği ortaya çıktı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

TRABZON HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.