Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Üsteğmen Aydın Samet Ekşi'nin iddiaya göre eşi Aylin Ekşi'yi öldürdüğü olayında ilginç detay
ASAYİŞ

Üsteğmen Aydın Samet Ekşi'nin iddiaya göre eşi Aylin Ekşi'yi öldürdüğü olayında ilginç detay

Rize’de görev yapan 2 aylık eşi Jandarma Üsteğmen tarafından öldürüldüğü iddia edilen genç kadın toprağa verildi.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
19-06-2024 13:53 Güncellendi: 19-06-2024 14:31 1 dk okuma

Olay, geçtiğimiz akşam saatlerinde Rize’nin Kalkandere ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı Lojmanlarında yaşanan olayda Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi, eşi Aylin Ekşi’nin (40) evde intihar ettiğini söylemiş ancak Üsteğmen Ekşi olayla ilgili gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüpheli Üsteğmen Ekşi, dün jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş çıkarıldığı mahkemece eşini öldürme şüphesi ile tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Aylin Ekşi ise cenaze işlemleri için memleketi Artvin’e gönderilmişti.

Genç kadın son yolculuğuna uğurlandı
Eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Aylin Ekşi için memleketi Artvin’in Borçka ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Genç kadın ilçeye bağlı Erenler Köyü camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma devam ederken, Aylin Ekşi’nin eşi tarafından öldürülüp öldürülmediği çıkacak adli tıp raporlarının ardından kesinleşecek.

2 ay önce evlenmişler
Öte yandan Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi ile Aylin Ekşi’nin Yalova’da tanıştığı, 22 Nisan 2024 tarihinde ise nikah töreni ile evlendiği ortaya çıktı. Ayrıca Aylin Ekşi’nin Üsteğmen Aydın Samet Ekşi’nin 2. Evliliği olduğu öğrenildi. 


 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.