SPOR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 21:17   Güncelleme : 29-12-2023 21:31

Tüm kulüpler destek paylaşımı yaptı Çaykur Rizespor'dan ses çıkmadı

Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin yazılı odluğu pankartı stada sokmak istemeyen Suudi yetkililere tüm Türkiye'den tepki yağıyor. Tüm kulüpler Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı ile tepkilerini gösterirken Çaykur Rizespor henüz bir paylaşım yapmadı.

Tüm kulüpler destek paylaşımı yaptı Çaykur Rizespor'dan ses çıkmadı

HABER: GÜNCEL53

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park Stadı’nda oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa finali öncesi mücadeleye Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta sulh, cihanda sulh' sözünün yer aldığı pankartla çıkmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray'a Suudi yetkililer tarafından izin verilmedi. Bunun üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri maça çıkmama kararı aldı.

Suudi yetkililer tarafından yapılan bu harekete tüm Türkiye'den tepki yağarken kulüpler de tepkilerine Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı paylaşarak gösterdi.

Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Antalyaspor, Sivasspor, Yılport Samsunspor, Adana Demirspor, Pendikspor, Konyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor, Göztepe gibi bir çok kulüp Atatürk fotoğrafıyla Suudi yetkililere tepki gösterirken Çaykur Rizespor Kulübü'nün henüz bir paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ali MaşalacıAli Maşalacı