Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Trabzon'da hüzünlü final
SPOR

Trabzon'da hüzünlü final

UEFA Gençlik Ligi final maçında Trabzonspor, İspanya'nın Barcelona takımına 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci tamamladı. Karşılaşmayı Trabzon'dan takip eden taraftarlar maçın ardından hüzünlü anlar yaşadı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
28-04-2025 22:54 1 dk okuma

UEFA Gençlik Ligi'nde Trabzonspor, İspanya'nın Barcelona takımına 4-1 mağlup olarak turnuvayı tamamlarken binlerce bordo-mavili taraftar karşılaşmayı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda kurulan dev ekranda izledi.

UEFA Gençlik Ligi final maçında Trabzonspor U19, Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi. İsviçre'nin Nyon kentinde yer alan Colovray Stadyumu'nda oynanan müsabakada Trabzonspor, rakibine Diarra (2), Cuenca ve Silveira'nın attığı gollerle 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un tek golü ise Bican Tibukoğlu'ndan geldi.

Karşılaşma öncesinde renkli anların yaşandığı alanda horon ve kolbastı oyunları oynanırken, taraftarlar eğlenceli anlar yaşadı. Kurulan dev ekranda maçı izleyen bordo-mavili taraftarlar kentteki düşen hava sıcaklığına aldırış etmeden takımlarına destek vermeye devam etti. Maçın son düdüğüyle birlikte ise hüzünlü anlar yaşayan taraftarlar, takımlarına tezahürat ederek alandan ayrıldı.

Trabzonspor U19 takımının yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et TFF'den Trabzonspor'a teşekkür mesajı

Akışın sonuna geldiniz.