Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Taksim'de taksimetre açmayan ve pazarlık yapan taksicilere ceza yağdı
ASAYİŞ

Taksim'de taksimetre açmayan ve pazarlık yapan taksicilere ceza yağdı

Taksim'de taksimetre açmayan ve müşterilerle pazarlık yapan ticari şoförlerine ceza yağdı.

Baş Editör Baş Editör
15-12-2022 19:22 1 dk okuma

Taksim Meydanı'nda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri dün akşam saatlerinde, ticari taksilere yönelik ortak denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde taksimetre açmayan ve müşterilerle pazarlık yapan sürücülere ceza yağdı. Denetimler esnasında 8 taksi sürücüsüne bin 283'er TL idari para cezası uygulandı, araçlar bağlanarak çekiciyle götürüldü.

"Daha iki aylık taksi şoförüyüm"
Denetimler esnasında taksimetre açmadan müşteriyle fiyat üzerinden anlaştığı ortaya çıkan bir taksici "Daha iki aylık taksi şoförüyüm, kurallara hakim değilim. Fiyatta anlaştık yasak olduğunu bilmiyordum" diyerek polis ekiplerine dil döktü. Ancak taksici cezadan kurtulamadı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Motosiklet, otomobile çarptı: 1 yaralı

Akışın sonuna geldiniz.