Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Silahla yaralamaya ev hapsi
ASAYİŞ

Silahla yaralamaya ev hapsi

Samsun’da bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişiye mahkemece ev hapsi verildi.

Baş Editör Baş Editör
06-06-2023 16:31 Güncellendi: 06-06-2023 16:31 1 dk okuma
Samsun’da bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişiye mahkemece ev hapsi verildi.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde önceki akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında tabancayla ateş açılması sonucu 20 yaşındaki A.K.T. sol dizinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan A.K.T. tedavi altına alındı ve kendisini vuranı tanımadığını söyledi.
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu silahlı saldırıyı düzenlediği ileri sürülen H.D.(26) ve B.Y.’yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Silahlı saldırıyı düzenleyen H.D. ve olay sırasında yanında bulunan B.Y. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Cinayet Bürosundaki sorguları tamamlanan 2 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.D. ve B.Y.’ye mahkemece elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.