Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Sakin Şehir Perşembe’de TOKİ çalışmaları devam ediyor
HABERDE İNSAN

Sakin Şehir Perşembe’de TOKİ çalışmaları devam ediyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapımına ekim ayında başlanan TOKİ konut inşaatlarında çalışmalar devam ediyor.

Baş Editör Baş Editör
04-06-2023 13:30 Güncellendi: 04-06-2023 13:30 1 dk okuma
Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapımına ekim ayında başlanan TOKİ konut inşaatlarında çalışmalar devam ediyor.
Ordu’nun Sakin Şehir unvanına sahip Perşembe ilçesinin Düz Mahallesi’nde yapımına 2022 yılı ekim ayında başlanan 186 dairelik TOKİ konut inşaatlarında çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, "Gece gündüz demeden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldık. Söz verdiğimiz gibi kısa süre içerisinde hak sahipleri ile buluşacak olan dairelerimiz Şehri Güzel Perşembemize çok yakıştı. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Öte yandan çalışmaların 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HABERDE İNSAN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bolu’da 4 kişilik aile ölümden döndü

Akışın sonuna geldiniz.