Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Sakarya'da alevlere teslim olan evde Batuhan Özer ve Uras Çınar Dilber hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı
ASAYİŞ

Sakarya'da alevlere teslim olan evde Batuhan Özer ve Uras Çınar Dilber hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 2 katlı binanın ikinci katında çıkan yangında Batuhan Özer ve Uras Çınar Dilber hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Baş Editör Baş Editör
13-11-2022 13:20 Güncellendi: 13-11-2022 13:29 1 dk okuma

Yangın, Adapazarı ilçesi Çukurahmediye Mahallesi Düz Sokak’ta bulunan 2 katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, elektrik aksamından kaynaklı evin ikinci katında yangın çıktı.Yangını görenlerin haber vermesi  üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürürken Batuhan Özer (21) ve Uras Çınar Dilber (11) yanarak hayatını kaybettiği, evde bulunan 3 kişinin de yaralandığı tespit edildi. Yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Yangın neticesinde hayatlarını kaybeden 2 kişi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan otopsi merkezine götürüldü. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.