Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Rize’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı
RİZE HABERLERİ

Rize’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı

Rize’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı yaylalarda 1 metreyi aşarken bazı köyleri de beyaza bürüdü.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
28-12-2025 15:49 1 dk okuma

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde başlayarak aralıklarla yağmaya devam eden kar, Rize’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 1 metreyi aşmasına neden oldu. Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda kar kalınlığı 114 santimetre olarak ölçülürken Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Palovit Yaylası’nda ise kar kalınlığı 112 santimetre oldu. Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası’nda ise bu kar kalınlığı 110 santimetre olarak ölçüldü.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

RİZE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rize'de yağmur heyelana yol açtı

Akışın sonuna geldiniz.