SİYASET
Giriş Tarihi : 15-08-2023 13:23

Rize'nin yeni valisi İhsan Selim Baydaş'tan ilk mesaj

Rize Valiliğine atanan eski Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Rize Valisi olarak ilk mesajında “Vali olarak ‘yuva’ya dönüş” ifadesini kullandı.

Rize'nin yeni valisi İhsan Selim Baydaş'tan ilk mesaj

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Vali ile dün bakanlıkta toplantıda bir araya geldi. Kararname ile Rize Valiliğine atanan eski Güneysu Kaymakamı ve eski Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş da toplantıya katıldı. Vali İhsan Selim Baydaş, ilk mesajını paylaştı. Vali Baydaş mesajında, “Vali olarak ‘yuva’ya dönüş” ifadesinde bulundu.

Güneysu Kaymakamı olarak Rize’de 2014-2017 yılları arasında görev yapan bir önceki dönemin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılarından Rize’nin yeni Valisi İhsan Selim Baydaş, yarın Rize Valisi olarak yeni göreve başlayacak. Vali Baydaş, paylaştığı ilk mesajında, “Büyük tecrübeler kazandığım, çok güzel dostlar edindiğim, merkezden taşraya muhteşem bir ekiple çalıştığım, emekle dolu 5 yıllık Gençlik ve Spor Bakanlığı mesaisinden sonra Vali olarak ‘yuva’ya dönüş. Yeni atanan valiler olarak Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarını aldık.” dedi.

Ali MaşalacıAli Maşalacı