RİZE HABERLERİ
Giriş Tarihi : 05-04-2024 00:37   Güncelleme : 05-04-2024 01:28

Rizeli Ülkücülerden Başbuğ için mevlit

Son Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 27. Yılında Rize Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından iftar programı ve mevlit düzenlendi

Rizeli Ülkücülerden Başbuğ için mevlit

Ülkücü hareketin lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 27. Yılı nedeniyle Rize Ülkü Ocaklarında iftar programı ve hemen ardından mevlidi şerif düzenlendi. Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığı binasında düzenlenen mevlidi şerife Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl KAÇEP Başkanı Hülya Feyiz’in yanı sıra teşkilat mensupları katıldı.

Programın ardından açıklama yapan Rize Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Türk Siyaset Tarihi’nde derin izler bırakan Başbuğumuz’un aramızdan ayrılışının 27 sene-i devriyesi nedeniyle ocak binamızda bir iftar programı düzenledik ve hemen mevlidi şerif okuttuk. Programımızda bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Başbuğumuz sadece ülkücü camia için değil Türkiye Cumhuriyeti hatta Türk Dünyası için büyük bir kayıptır. Vefatı ile milyonlarca sevenini yasa boğan Başbuğumuz’un özlemi halen ilk gün ki gibi tazedir. Kendisine Allah’tan rahmen tüm ülkücü camiaya başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Baş editörBaş editör

hfehmidemir