GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-08-2022 14:15   Güncelleme : 15-08-2022 15:06

Rizeli 'Sokak Kedisi' Ebru Uzun Oruç ve eşine 4 kişi saldırdı!

Rize'de başladığı sokak röportajlarıyla Türkiye'de gündem olan ve kanalının adı olan 'Sokak Kedisi' mahlası ile tanınan Ebru Uzun Oruç ve eşi silahlı saldırıya uğradı.

Rizeli 'Sokak Kedisi' Ebru Uzun Oruç ve eşine 4 kişi saldırdı!

Rizeduysun'un haberine göre; Rize'de başladığı yayın hayatı ile Türkiye'de oldukça gündem olan Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sahibi ve sunucusu Ebru Uzun Oruç, İstanbul'da silahlı saldırıya uğradı. Kadıköy ilçesi, Bağdat Caddesi'nde eşi Barış Oruç ile birlikte gezen ünlü sunucu Ebru Uzun Oruç, silahlı iki kişinin saldırısına uğradıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Oruç paylaşımında "Bağdat Caddesi'nde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şu an Emniyetteyiz" ifadelerini kullandı.

Saldırganlar 4 kişiymiş!

Kamer kayıtlarının incelenmesiyle saldırgan sayılarının 4 olduğunu öğrendiklerini ifade eden Oruç "Kamera kayıtlarının ortaya çıkmasıyla beraber saldırganların 2 değil 4 kişi olduğu anlaşılmış ve kimlik tespitleri yapılmıştır! Planlı ve kasten yapılan bu saldırı sadece bizlere değil, tüm kamuoyunun hak ve özgürlüklerine yapılmış olup, kınamayan, kınamaktan kaçınan, dile getirmeyen, tepkisini göstermeyen, iktidarından muhalefetine herkes bu suça ortaktır!" şeklinde paylaşımda bulundu.

Ali MaşalacıAli Maşalacı