Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Rizeli şehit Ceyhun Kalyoncu için Mekke’de gıyabi cenaze namazı kılındı
RİZE HABERLERİ

Rizeli şehit Ceyhun Kalyoncu için Mekke’de gıyabi cenaze namazı kılındı

Rize'den umre için kutsal topraklara giden kafile, Mekke’de Rizeli şehit Ceyhun Kalyoncu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
11-12-2024 13:02 1 dk okuma

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde Kara Havacılık Okulu’na ait UH-1 tipi askeri helikopter, dün eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğrayarak bir akaryakıt istasyonunun yakınlarına düşmüştü. Kazada şehit olan 6 askerden Teğmen Ceyhun Kalyoncu’nun (25) naaşı, dün Süleyman Demirel Havalimanı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Rize’ye getirilmişti. Rize-Artvin Havalimanı’ndan Çayeli ilçesine getirilen Kalyoncu’nun cenazesi, ilçe merkezindeki Hacıbaşı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile aile kabristanlığında defnedilmişti. 3 Aralık'ta umre için Rize’den yola çıkan kafile Mekke’de olduğu için şehidin Çayeli ilçesindeki cenaze törenine katılamadı. Aralarında Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve Rizeli iş adamı İsmail Torlak’ın da bulunduğu kafile, Mekke’de şehit Kalyoncu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

RİZE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.