Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Rizeli balıkçıların denizdeki ilk günü bereketli geçti
EKONOMİ

Rizeli balıkçıların denizdeki ilk günü bereketli geçti

Denizlerde av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan Rizeli balıkçılar av yasağının sona erdiği ilk gün bereketli bir av yaşadı.

Baş Editör Baş Editör
01-09-2022 09:51 Güncellendi: 01-09-2022 09:56 1 dk okuma
Advert

2023 balık avı sezonu 1 Eylül '00.00' itibariyle açılmasıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Rize’de de balıkçılar ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı. Rize’nin tüm limanlarından denize açılmadan önce eğlenceler düzenleyen balıkçılar umutla açıldıkları denizde balık bolluğu yaşadı. Denizden balıklarını tutanlar geçtiğimiz yılki gibi bu yılda bereketli devam ettiğinden dolayı balıkçılar mutlu oldu.

Bu yıl palamuttan umutlu olduklarını söyleyen Yusuf Turhan, "2022-2023 sezonu herkese hayırlı olsun. İnşallah bu sene deniz güzel gözüküyor. Deneme amaçlı ilk ağımızı attık buradan güzel balıklarımız çıktı. Bir dahaki sefere de hayırlısı olsun. Bu yıl palamutu bol miktarda bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Haberin Galerisi

Advert

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rize'de balık sezonu bereketli başladı

Akışın sonuna geldiniz.