ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 18-02-2024 19:58   Güncelleme : 18-02-2024 23:59

Rizeli balıkçı Caner Gürkan Gürcistan'da açıklarında zehirlenerek hayatını kaybetti

Gürcistan’a bağlı Abhazya bölgesinde ki Balıkçı teknesinde zehirlenerek hayatını kaybeden 3 denizciden birinin Rizeli Caner Gürkan olduğu öğrenildi.

Rizeli balıkçı Caner Gürkan Gürcistan'da açıklarında zehirlenerek hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre; 2 ay önce Ordu’nun Ünye Limanı’ndan hareket ederek son olarak Gürcistan’a bağlı Abhazya bölgesinde olduğu öğrenilen Eminoğulları 4 balıkçı teknesinde çalışan Cengiz Demirci ve Emrah Bakırcı ile beraberinde ki 3 kişi ambara indikleri sırada sebebinin yoğun gazdan olduğu düşünülen nedenden ötürü fenalaştı. Çalışma arkadaşlarının fenalaştığını gören 50 yaşındaki Rizeli denizci Caner Gürkan’ın da onlara yardım etmek için yanlarına indiği öğrenildi. 5 kişiden 2’sini ambardan dışarıya çıkarmayı başardığı öğrenilen Gürkan da burada fenalaştı. Arkadaşlarına yardım etmek isteyen Caner Gürkan, Cengiz Demirci ve Emrah Bakırcı zehirlenerek hayatını kaybederken diğer 3 mürettebat ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 denizci ise yeniden Eminoğulları 4 balıkçı teknesiyle Ünye Limanına getirildi.

Olayda hayatını kaybeden Cengiz Demirci ve Emrah Bakırcı’nın otopsinin ardından memleketleri Samsun’un Terme ilçesine gönderileceği öğrenildi. Rize Merkez'e bağlı Balıkçılar Köyü nüfusuna kayıtlı olan 2 çocuk babası Caner Gürkan’ın ise otopsinin ardından cenazesi için İstanbul’a gönderileceği ve kılınacak namazın ardından İstanbul’da defnedileceği öğrenildi.

Baş editörBaş editör

hfehmidemir