Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Rize'de şiddetli yağış nedeniyle 2 ev boşaltıldı
ASAYİŞ

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle 2 ev boşaltıldı

Rize’de öğle saatlerinde aşlayan şiddetli yağış etkisini göstererek Çayeli ilçesinde ufak çapta sel ve toprak kaymalarına neden olurken 2 bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Baş Editör Baş Editör
21-08-2023 21:07 1 dk okuma

Rize’de öğle saatlerinde başlayan lokal yağışlar akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Çayeli ilçesinde etkisini daha yoğun gösteren yağışlar ufak çapta toprak kaymalarına neden oldu. İlçe merkezinde ki ana arter üzerinde yer alan mazgalların tıkanmasıyla otoyol göle döndü. Araç sürücüleri hareket etmekte zorlanırken esnaf ise işletmelerinin önünde su baskınlarına yönelik önlemler aldı. İlçe merkezine bağlı Yalı Mahallesi’nde toprak kayması tehlikesi nedeniyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Yusuf Çom ve Ömer Çom kardeşlere ait 3 katlı bina ve Rıdvan Çomoğlu’na ait bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.