Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Rize’de jandarma üsteğmen eşi Aylin Ekşi’yi öldürme şüphesinden tutuklandı
ASAYİŞ

Rize’de jandarma üsteğmen eşi Aylin Ekşi’yi öldürme şüphesinden tutuklandı

Rize’de görev yapan Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi, eşini öldürdüğü şüphesiyle mahkemece tutuklandı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
19-06-2024 11:41 Güncellendi: 19-06-2024 11:59 1 dk okuma

Olay, dün akşam saatlerinde Rize’nin Kalkandere ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı Lojmanlarında yaşayan Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi, eşi Aylin Ekşi’yi vurduğu iddiası ile gözaltına alınmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ekşi, çıkarıldığı mahkemece eşini öldürme şüphesi ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aylin Ekşi'nin cenazesi ise bugün Artvin merkeze bağlı Erenler köyünde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Arap turistler Uzungöl'de birbirine girdi

Akışın sonuna geldiniz.