RİZE HABERLERİ
Giriş Tarihi : 17-12-2023 17:40

Rize'de ilkokul öğrencilerinden "Söz konusu geleceğimiz ise biz de varız" isimli şiir dinletisi gerçekleştirdi

Rize Türkiye Odalar borsalar Birliği 2/H sınıfı öğrencileri Rize ŞİMAL AVM etkinlik alanında mükemmel bir ilke imza attılar.

Rize'de ilkokul öğrencilerinden "Söz konusu geleceğimiz ise biz de varız" isimli şiir dinletisi gerçekleştirdi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği ilkokulu 2- H sınıfı öğrencileri "Söz konusu geleceğimiz ise biz de varız" İsimli bir şiir dinletisine imza attılar. İlkokul düzeyinde ve 2. sınıf seviyesindeki bu şiir dinletisi AVM müşterileri, veliler ve katılımcılar tarafından tam not aldı. Özellikle vatan, millet, bayrak ve Filistin teması üzerine kurgulanmış Bu şiir dinletisinde öğrencilerin performansları göz doldurdu. Mehmet Akif İnan tarafından kaleme alınan Mescidi Aksa'yı Gördüm Düşümde"  adlı şiir ve beraberindeki gösterinin tekrardan okunması katılımcılar tarafından istendi ve ayakta alkışlandı.

"Sol Yanım Acıyor Anne" şiirini destekleyen yetim kız ilahisi okunurken katılımcıların ağladığı gözlemlendi. Bedirhan Gökçe'nin okuduğu DOKTOR BEY adlı şiiri dinleyenler gülerken, üstat Abdurrahim KARAKOÇ'UN "YEMİN" adlı şiiri ile de seller gibi coştular. Bu şekilde sosyal etkinlikleri ev sahipliği yapan Rize'nin markası Şimal AVM ve yönetimine teşekkür eden veliler bu ve buna benzer etkinliklerin sık sık yapılmasını talep ettiler. 

Ali MaşalacıAli Maşalacı