RİZE HABERLERİ
Giriş Tarihi : 12-06-2023 18:26

Rize'de Belediye Başkanı belediyeye 2. Katın penceresinden yeni aldığı itfaiyenin merdiveni ile girdi

Rize’nin Çayeli İlçesi Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, 2 yıl önce siparişini verdikleri itfaiye aracının gelince belediye binasına itfaiye merdiveni ile 2. Kattan girdi.

Rize'de Belediye Başkanı belediyeye 2. Katın penceresinden yeni aldığı itfaiyenin merdiveni ile girdi

Çayeli Belediyesi tarafından envantere kazandırılmak üzere itfaiye aracı siparişi verildi. Uzun süre bekleyen belediye sonunda bugün itfaiye aracına kavuştu. Makine parkına eklenen 32 metre uzunluğu olan merdivenli itfaiye aracı için Çayeli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Etkinlikte konuşan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi “Çayeli Belediyesi olarak İlçemizin uzun yıllardır beklediği, vatandaşlarımızın sürekli olarak dile getirdiği fakat temin edilemeyen itfaiye aracı için göreve geldiğimiz andan itibaren çalışmalar yürüttük. Mali tablomuzu düzelttikten hemen sonra kendi öz kaynaklarımız ile 2 yıl önce 3.5 Milyon TL’ye sipariş ettiğimiz 32 Metre uzunluğundaki itfaiye aracımızı bugün itibariyle makina parkımıza kazandırmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Makinenin tanıtımından sonra itfaiye aracının kovasına binen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, önce yüksele bildiği kadar yükseldi. Ardından inişe geçen itfaiye merdivenini 2. Kata uzattıran Çiftçi belediye binasında 2. Kattaki camdan girdi. Onlar ise görenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

Ali MaşalacıAli Maşalacı