SİYASET
Giriş Tarihi : 21-09-2023 11:58

Rize Ülkü Ocakları'nda başkanlığında değişim

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Ülkü Ocakları'ndan asla hain çıkmamıştır, Ülkü Ocakları'ndan şehit çıkmıştır” dedi.

Rize Ülkü Ocakları'nda başkanlığında değişim

Rize ülkü ocakları il başkanı değişikliği için Rize’ye gelen Ahmet Yiğit Yıldırım, ilk önce devir teslim töreni için Rize Öğretmenevine gitti. Öğretmenevinde Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilat başkanları tarafından karşılama yapıldı. Açılış konuşmalarının yapılması ardından Rize Ülkü Ocakları Başkanı için devir teslim töreni gerçekleştirildi. Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir görevini Mehmet Ali Yılmaz’a devretti. 

 “Hamdolsun aileler bugün çocuklarını Ülkü Ocaklarına emanet ediyor”
Ülkü Ocaklarında yetişen gençleri devletin birçok noktasında görev yaparken karşılaştıklarını ifade eden Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bizden öncede birçok ülküdaşımız buralarda görev yaptı. Şimdi bizler görev yapıyoruz. İnşallah bizden sonraki nesillerde burada görev yapmaya devam edecek. Sadık Başkan Başbuğumuzun da emrettiği gibi bayrağımızı kirletmeden, şerefi ile namusuyla güzel hizmetlerde bulundu. İnşallah bu şekilde de görevini devir edecek. Bundan sonrada görevi alacak olan arkadaşımıza da Allah’ım nasip eder. Bütün ülküdaşlarımıza nasip olur. Hepimiz bir görevdeyiz. Bu görevlerin büyüğü küçüğü, azı çoğu yok. Hepimiz buralarda devletimiz için hizmet ediyoruz. Türk gençliğini yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Bugün Ülkü Ocakları çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Türk Gençliğini ahlaklı, imanlı, vatansever, bilgili, saygılı bir nesli geleceğe ulaştırmak için bu vazifeyi yerine getiriyoruz. Bu bizlere hem Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hem de şehitlerimizin bir emaneti. İlk şehidimiz Nuri Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar şehitlerimizin emanetini çok önemli bir şekilde taşımanın sorumluluğunda olmamız gerekiyor. Ülkü Ocaklarından asla hain çıkmamıştır, Ülkü Ocaklarından şehit çıkmıştır. Kahramanlar çıkmıştır. Devlet adamları yetiştirmiştir. Bilim insanları yetiştirmiştir. Hamdolsun aileler bugün çocuklarını Ülkü Ocaklarına emanet ediyor. Ülkü Ocaklarında yetişen gençlerimiz kaymakam, hâkim, savcı, emniyet mensubu, asker, mühendis, öğretmen, iş insanı, bilim insanı, sporcu, sanatçı ve hayatın her anlamında karşımıza çıkıyor” diye konuştu.

Ali MaşalacıAli Maşalacı