SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 18:36

Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Çayeli'yi ziyarette bulundu

Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Remzi Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkandere, Derepazarı, İyidere, Rize, Güneysu, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı, Hemşin, İkizdere, Çamlıhemşin Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Çayeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Sarıibrahimoğlu’na ziyarette bulundular.

Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Çayeli'yi ziyarette bulundu

Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammed Fatih Demirel, Federasyon Başkanı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: En yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımız, devletimizin yapmış olduğu hizmetleri yerinden takip ederek halkın sorunlarını bizlere direk ileten devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören güçlü bir yapıdır. Köylerde ve mahallelerimizde elimiz ve kulağımızdır. Muhtarlarımızın huzur ve güvenliğin sağlanmasında devletimizin en büyük yardımcıları olduğunu, halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk kapı olarak muhtarların olduğuna dikkat çekerek, amacımız ilimiz ve ilçemizin her mahallesinde, köylerinde vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında yaşamasının sağlanmasıdır” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Remzi Güzel ise, Yönetim Kurulu Ve Dernek Başkanlarıyla yapılan ziyaretin sohbet havasında geçtiğini söyledi. Ziyarette Başbakanlar ve Cumhurbaşkanı çıkaran Rize’de muhtarlar olarak görevimizi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Cumhuriyet  tarihinin en büyük afetini  yaşayan ülkemizde kaymakamlarımızla ve belediyelerimizle hızlı bir şekilde organize olan muhtarlıklarımız 1929 dan günümüze kadar gelen tecrübeleriyle afette zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Federasyon çalışmaları ve muhtarlarımızın da sosyal faaliyetlerinin konu edildiği sohbette çalışmalar hakkında bilgi veren Federasyon Başkanı Güzel ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Kaymakam Muhammet Fatih Demirel’e ilgilerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldı. 

Çayeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Sarıibrahimoğlu ise yapılan ziyarette tüm mahalle muhtarlarımızla el ele gönül gönüle çalışıyoruz, her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz, mahallelere yapılacak hizmetleri hep birlikte çalışarak, halkımızın hizmetine sunuyoruz.  Muhtarlarımızın taleplerini dinleyerek önceliklerimizin arasına almaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli istişare etmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Remzi Güzel ise Çayeli ilçemizin bizler için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, çok kıymetli büyüğümüz Şehrimizden çıkan Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın ilçesidir. Kendisini bu vesileyle bir sefer daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehrimizden çıkan devlet büyüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum Başkan Vekili Sarıibrahimoğlu’na çalışmalarında kolaylıklar ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Çayeli Muhtarlar Derneğini ziyaretlerinden sonra özel bir restoranda Çayeli muhtarlar dernek kurucusu ve federasyonumuzun Başkan yardımcısı olan Mehmet Sarı'nın vermiş olduğu yemekte yönetimine hitap eden Başkan  Güzel heyecanınızı kaybetmeyin, heyecanınız varsa köyünüzde, mahallenizde başarı dolu hizmetler edersiniz, heyecanınız varsa bağlı olduğunuz dernek çalışmalarında  başarılı olursunuz, heyecanınız  varsa federasyonun  çalışmalarında ortaya proje koyarsınız, sadece siz değil Rize kazanır, Rizeli kazanır, diye konuşan Güzel  birlik ve beraberlik  dileğiyle toplantıyı bitirdi.

Ali MaşalacıAli Maşalacı