GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 11:37

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın yılbaşında kamu görevlilerini ziyaret etti

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar ilçesinde vatandaşın huzur ve güven içinde yeni yıla girmesi için görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın yılbaşında kamu görevlilerini ziyaret etti

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar ilçesinde yılbaşı gecesi çalışan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek çikolata ikram etti. Pazar ilçesinde kurulan kontrol noktasını da ziyaret eden Akın, vatandaşlara da çikolata dağıtarak yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Akın, yeni yılda Pazar ilçesinde vatandaşların huzur ve güven içerisinde olmasını istediklerini ifade etti.

Uygulamalara katılan Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, “2023 yılından 2024 yılına gireceğimiz bu son saatlerde vatandaşlarımızın hem yeni yıllarını hem de asayiş ile ilgili konuları kontrol ediyoruz. 3-5 tane kontrole bende katıldım. Gayet güzel bir şekilde vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Herhangi bir kurallara uymayan vatandaşı görmedik. Vatandaşlarımız gayet mutlu. Allah vatandaşlarımızın yeni yıldan da 2024 yılında ne istiyorlarsa hepsini verir. Emniyet ekiplerimizde görevlerinin başındalar. İnşallah 2024 yılında hem Rizemiz için hem de Pazarımız için vatandaşlarımızın güven içerisinde olduğu bir yıl olur” diye konuştu.
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı