SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 11:57

Osman Civelek: "Vallahi biz FETO'ya 'F' tipi dediğimiz zaman sizin ağzınızdan salyalar akıyor"

Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek, AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın "7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor" açıklamasına tepki gösterdi

Osman Civelek: "Vallahi biz FETO'ya 'F' tipi dediğimiz zaman sizin ağzınızdan salyalar akıyor"

Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek, AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın "7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor" açıklamasına tepki gösterdi. Civelek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP Milletvekili Avcı'ya hitaben, "Vallahi biz FETO'ya 'F' tipi dediğimiz zaman sizin ağzınızdan şalyalar akıyor, Fetullah Gülen hoca efendi diye metiyeler diziyordunuz" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından, AKP'nin FETÖ'ye yakın olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi. Son yıllarda Türkiye'de FETÖ'nün darbe girişimi ve sonrasındaki operasyonlarla birlikte AKP hükümeti ile FETÖ arasındaki ilişkiler sık sık tartışılıyor.

Özellikle AKP'nin FETÖ ile mücadele ederken örgüte yakın olduğu iddiaları, muhalefet partileri tarafından sık sık dile getiriliyor. Ancak AKP yönetimi bu iddiaları reddediyor ve FETÖ'nün Türkiye'ye zarar verdiği konusunda hemfikir olduklarını belirtiyor.

Ali MaşalacıAli Maşalacı