Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Öldüğü yer mezarı gibi oldu
ASAYİŞ

Öldüğü yer mezarı gibi oldu

Antalya’da bir parktaki bankın hemen yanında üzerinden kimlik çıkmayan 50’li yaşlarda erkek cesedi bulundu. Çiçek satıcısı olduğu öğrenilen cesedin hemen başucundaki sepette bulunan çiçekler ise dikkat çekti.

Baş Editör Baş Editör
16-06-2023 11:36 1 dk okuma

Olay, sabah erken saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki Recep Bilgin Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parktaki bankın yanında bir kişinin hareketsiz yüz üstü yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan 50’li yaşlardaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, çiçek satıcısı olduğu öğrenilen şahsın başucundaki sepette yer alan çiçekler dikkat çekti.
Cenaze savcı ve olay yeri incele ekiplerinin çalışması sonrası kimliği ve ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.