Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Okulun çatısından düşen Rafet Eraydın hayatını kaybetti
ASAYİŞ

Okulun çatısından düşen Rafet Eraydın hayatını kaybetti

Uşak’ta bir okulun çatısında onarım yapan inşaat ustası, yaklaşık 12 metreden düşerek ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Baş Editör Baş Editör
23-10-2022 12:52 1 dk okuma
Advert

Edinilen bilgilere göre Atatürk Mahallesi Şehit Ali Demirağ Caddesi'nde bulunan bir okulun çatı onarım işinde çalışan Rafet Eraydın (55), çatıdaki kiremitleri değiştirdiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yere düştü. Yaklaşık 12 metreden düşen Eraydın’ı fark eden işçiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan inşaat ustasını Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken polis ekipleri ise olay yerinde inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan usta, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken olaya ilişkin ekiplerce soruşturma başlatıldı.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.