Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
NATO Dışişleri Bakanları Oslo’da toplandı
GÜNCEL

NATO Dışişleri Bakanları Oslo’da toplandı

NATO Dışişleri Bakanları Norveç’in başkenti Oslo’da gerçekleştirilen gayriresmi toplantıda bir araya geldi.

Baş Editör Baş Editör
01-06-2023 12:49 Güncellendi: 01-06-2023 12:49 1 dk okuma
NATO Dışişleri Bakanları Norveç’in başkenti Oslo’da gerçekleştirilen gayriresmi toplantıda bir araya geldi.
NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı, Norveç’in başkenti Oslo’da başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg tartışılacak çok önemli konuların olduğunu belirterek, Ukrayna savaşı, NATO’nun caydırıcılığı, savunma harcamaları, Hint-Pasifik ortaklarıyla ilişkiler ve İsveç’in NATO’ya üyeliği konularının ele alınacağını söyledi.
Ev sahibi Norveç’in Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt de yaptığı konuşmada, dışişleri bakanlarını Oslo’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. NATO ülkelerinin birbirine her zamankinden daha bağlı olduğunu söyleyen Huitfeldt, toplantıda Ukrayna’ya verilen desteğin nasıl arttırılacağı, NATO’nun kuzeydeki askeri varlığının Rusya ordusunun eylemlerini takip etmesi, enerji ve doğalgaz konularını görüşeceklerini ifade etti.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.