SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2023 00:52   Güncelleme : 26-11-2023 01:01

Mükremin Çetinoğlu MHP Rize'de Belediye Meclisi adaylığı için başvurdu

MHP'de aday adaylığı süreci devam ederken sürpriz bir isim olan Mükremin Çetinoğlu aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Mükremin Çetinoğlu MHP Rize'de Belediye Meclisi adaylığı için başvurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı’nda aday adaylığı süreci hız kesmeden devam ediyor. MHP’nin 2 dönemdir il başkan yardımcılığını yürüten, gazetecilik camiasının sevilen ismi ve Ülkücü camianın yakından tanıdığı Mükremin Çetinoğlu’da aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Belgelerini geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanı olan MHP Rize Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadık Kandemir’e teslim eden Çetinoğlu, aday adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’a da yakınlığı ile bilinen Çetinoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Rize Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Şahsıma güvenen İl Başkanımız Sn. İhsan Alkan'a, Teşkilat Başkanımız Sn. Sadık Kandemir'e, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Seçkin Memişoğlu'na ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hayırlı eylesin” ifadelerine yer verdi.

Mükremin Çetinoğlu Kimdir?
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı