Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Motosikletin çarptığı Sefer Kaynar, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
ASAYİŞ

Motosikletin çarptığı Sefer Kaynar, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilesinde yaya geçidinde motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan kaldırıldığı hastanede 9 gün sonra yaşamını yitirdi. Tesadüfen olay yerinde bulunan ilçe sağlık müdürü yaralılara ilk müdahaleyi yaptığı anhlar ve kaza anları güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.

Baş Editör Baş Editör
07-10-2022 17:18 1 dk okuma
Advert

Antalya Caddesi üzerinde 9 gün önce meydana gelen kazada, Murat D'nin kullandığı motosiklet, yaya geçidinden geçen Sefer Kaynar’a çarptı. Kazada sürücü ve yaya yaralandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, ağır yaralanan Sefer Kaynar'a ilk müdahaleyi, yoldan geçen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Er yaptı. Sefer Kaynar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Kaynar, 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.
 

Advert

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.