SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2024 22:00   Güncelleme : 21-02-2024 22:05

MHP'nin Rize Belediye Meclisi adayları belli oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Belediye Meclisi Aday listesi açıklandı.

MHP'nin Rize Belediye Meclisi adayları belli oldu!

31 Mart'ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimleri için dün saat 17.00 itibariyle bütün aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edildi. Teslim edilmesinin ardından ise belediye başkan adayları belli olan partilerin belediye meclisi ve il genel meclisi için aday listeleri de açıklanmaya başlandı. Bu süreçte en çok merak edilenlerden biri ise Cumhur İttifakı’nın paydaşı MHP’nin Rize Belediye Meclisi için adayları oldu. 1. Sırayı Rize Merkez’de esnaflık yapan Serkan Topçu alırken 2. Sırada ise Ülkü Ocakları geçmişine sahip olan ve Rize’de gazetecilik mesleğini halen sürdüren Mükremin Çetinoğlu yer aldı.

MHP’nin Belediye Meclisi için adayları sırasıyla şu şekilde oldu;
Serkan Topçu, Mükremin Çetinoğlu, Hüseyin Güney, Yunus Yazıcı, Osman Kürkçü, Mehmet Fatih Yılmaz, Yasin Karali, Firdevs Beyza Bahçeci,  Oğuz Bal, Ezginur Demir, Ozan Saruhan, Erdal Aydın, Emircan Güngör, Göksal Şahin Sağır, Resul Ekrem Paşalıoğlu, Remzi Can Kazma, Birgül Çavuşoğlu, Hızır Topçu, Okan Türüt, Zeynep Seçil Çetinoğlu, Ömer Kaya, Atilla Hanedar, Osman Kubilay Küçükmustafa, Hacı Yusuf Memişoğlu, Hüseyin Demir, Kadir Bayraktar, Ramazan Çelik, Şaban Nuh Kandemir

Kontenjan adayları şampiyonlar ligi
MHP Rize Belediye Meclisi adaylarının kontenjan listesi ise unvanlarıyla dikkat çekti. 1. Sırayı Dr. Öğretim üyesi Fulya Feyiz’in çektiği listede İl Başkanı Alkan’a yakınlığı ile bilinen Topograf ve Milli Sporcu Yavuz Selim Kanbur 2. Sırayı alırken 3. Sırada da çocuk yaşlarda Ülkü Ocaklarıyla tanışmış ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) çeşitli görevler almış Jeomorfolog Derya Demir aldı.
 

Baş editörBaş editör

hfehmidemir