SİYASET
Giriş Tarihi : 15-10-2024 22:08   Güncelleme : 19-10-2024 14:38

MHP’nin kilit ismi Rize’ye geliyor

MHP Rize İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamayla ‘Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye’ bölge toplantısının Rize’de gerçekleşeceği duyuruldu.

MHP’nin kilit ismi Rize’ye geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı tarafından ‘Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye’ bölge toplantısının Rize’de gerçekleşeceği duyuruldu. 3 Kasım 2024 Pazar günü Rize’de gerçekleşmesi planlanan bölge toplantısına MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da katılacağı ifadeleri de MHP Rize İl Başkanlığı’nın sosyal medya sayfasından yapılan davet paylaşımında yer aldı.

Rize İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Genel Başkanımız, Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Beyefendinin teşrifleriyle ‘Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye’ bölge toplantısı 3 Kasım 2024 Pazar günü Rize’de yapılacaktır. Gerçekleştirilecek olan toplantımızın ülkemize, milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm dava arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi toplantımıza davetlidir” ifadelerine yer verildi.
 

Baş editörBaş editör

hfehmidemir