SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2022 15:55   Güncelleme : 12-12-2022 16:46

MHP'den Rizespor'a 'Yiğit Demirel' teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığından Çaykur Rizespor'un altyapı binasının ismini 'Yiğit Demirel' ile değişmesi için teklif.

MHP'den Rizespor'a 'Yiğit Demirel' teklifi

MHP Rize İl Başkanlığı, Çaykur Rizespor’un 8-10 yaş takımı oyuncusu 8 yaşındaki Yiğit Demirel, 7 Aralık Çarşamba günü saat 16.45 sıralarında Çaykur Rizespor'un altyapı tesislerinde kale direğinin üzerine devrildi. Kaldırıldığı hastanede, 3 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Küçük Yiğit, için bir mesaj yayımladı. Mesajında Çaykur Rizespor'a ait altyapı binasının isminin Yiğit Demirel olarak değiştirilmesini teklif etti. 

Paylaşılan mesajda, "MHP Rize İl Başkanlığından Çaykur Rizespor altyapı tesislerinde geçirdiği elim kaza sonucu cennete uğurladığımız Yiğit Demirel kardeşimizin acısı yüreklerimizi dağladı.Ölümüyle tüm Rize'yi yasa boğan Yiğit'imize bir kez daha Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı olarak Yiğit'imizin adının yaşatılması için Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi Binası'nın isminin "Çaykur Rizespor Yiğit Demirel Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi" olarak değiştirilmesini teklif ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Ali MaşalacıAli Maşalacı