SİYASET
Giriş Tarihi : 14-10-2023 17:14   Güncelleme : 14-10-2023 17:39

MHP’den Rize'den GastroRize’ye ziyaret

MHP Rize Merkez İlçe Başkanı ve beraberindeki heyet GastroRize stantlarını ziyaret ederek katılımcılar ile bir araya geldi.

MHP’den Rize'den GastroRize’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu beraberinde ki Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve MHP Rize Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu (KAÇEP) İl Başkan Yardımcısı Hülya Feyiz ile birlikte Rize’de bu yıl 3’üncüsü düzenlenen GastroRize festivaline katılarak stantları gezdi.

Stantları tek tek gezerek hayırlı olsun diyen MHP Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu katılımcılarla sohbet etti. Stant ziyaretleri esnasında açıklama yapan Memişoğlu festivalin zamanla daha da güzel bir noktaya geleceğine vurgu yaparak “Gastronomi bir ilin en büyük kültür varlığı ve mirasıdır. Şöyle ki bizler bile gittiğimiz illerde ‘Nereyi gezelim?’ diye sorduktan sonra ‘Buraya özgü ne yiyebiliriz?’ diye soruyoruz. Yani gittiğimiz ilin meşhur olan ürünlerini tatlarını arıyoruz. O nedenle bu festivalin de Rize’ye çok şey katacağını düşünüyorum. Bu yıl 3’üncüsü yapıldı ve bizde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetimi olarak Ülkü Ocakları Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve KAÇEP Başkanımız Hülya Feyiz ile stantları gezdik. Gerçekten gördüklerimiz, tattıklarımızdan memnun kalmamak elden değil. Bazı stantların bu işi biraz önemsemediğini fark ettik. Böyle bir organizasyonun içerisinde olmanın bir ayrıcalık olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. O eksikliklerinde zamanla düzeleceği kanaatindeyim. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı