SİYASET
Giriş Tarihi : 13-09-2023 16:23

MHP Rize'de kongre tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Rize İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karaömeroğlu, MHP Rize İl Başkanlığı'nın kongre sürecine dair bir basın açıklaması paylaştı.

MHP Rize'de kongre tarihi belli oldu

İlçe kongrelerinin Milliyetçi Hareket Partisi'ne layık bir şekilde tamamlandığını ifade eden Karaömeroğlu, İl Kongresinin 1 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılacağını ifade etti.

Karaömeroğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı'na giderken Genel Merkezi'mizin takdirleri ve talimatları doğrultusunda 19-27 Ağustos tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şehrimizde bulunan 12 ilçede gerçekleştirilen kongrelerimiz partililerimizin ve vatandaşlarımızın büyük teveccühü eşliğinde ve partimize yakışır bir olgunluk içerisinde yapıldı. Delegelerimizin değerli oyları ile partimizin ilçe başkan ve yönetimleri belirlendi. Öncelikle bu kutlu göreve seçilen tüm ilçe başkanlarımızı ve yönetim kurullarını tebrik ediyor, kongrelerimize teşrif eden tüm partililerimize teşekkür ediyorum.

İlçe kongrelerimizin nihayete ermesinin ardından Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri ile İl Kongremizi 1 Ekim 2023 Pazar günü yapılması kararı alındı. İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde saat 14.00'de gerçekleşecek olan kongremiz, inanıyorum ki Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hafızalarda kalan toplantılarından biri daha olarak tarihe geçecek. Kongremizde, Rize'deki Milliyetçi Harekete gönül vermiş tüm ülküdaşlarımızı bir araya toplayarak tekrar "Bismillah" diyeceğiz. 

Gerçekleştireceğimiz kongremizin ülkemize, milletimize, şehrimize ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızı 1 Ekim Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi'nin büyük buluşması olarak gördüğümüz kongremize davet ediyorum."

Ali MaşalacıAli Maşalacı