SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2023 14:27   Güncelleme : 04-04-2023 15:09

MHP Rize Milletvekili Aday Adayı Remzi Kutanoğlu: “Allah’ın izniyle en az bir milletvekili alacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili Aday Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, “Allah’ın izniyle en az bir milletvekili alacağız. Bunu derken de ben vatandaşlarımıza güvenerek diyorum” dedi.

MHP Rize Milletvekili Aday Adayı Remzi Kutanoğlu: “Allah’ın izniyle en az bir milletvekili alacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili Aday Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, Rize’de ki yerel kanal olan Çay TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Togay Muratoğlu’nun yaptığı Gündem adlı programa katıldı. Programa katılan Kutanoğlu, MHP olarak Rize’den en az bir milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. Programda gençler hakkında da konuşan Kutanoğlu, gençleri Z kuşağı diyerek ayırt etmeyeceklerini belirtti.

“Allah’ın izniyle en az bir milletvekili alacağız”

Rize’den MHP’den bir milletvekili çıkartacaklarını belirten MHP Rize Milletvekili Aday Adayı Avukat Remzi Kutanoğlu, “Var bir hayalimiz bizim Rize İl yönetimimizin, özellikle 2019 seçimlerinde sonra görmüş olduğumuz teveccüh sonrasında yola çıktığımız bir slogan. Hakikaten de var bir hayalimiz. Bu hayalimizde şöyle Başbuğumuzun Rize’den bir milletvekili görme düşüncesi bize emir ve talimattır. Bu konuda cesaretimiz tamdır. Kimseden bir eksiğimiz yok. Allah’ın izniyle bir milletvekili alacağız. Bunu derken de ben vatandaşlarımıza güvenerek diyorum. Biz hep sahadayız. Vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Bu anlamda ben Rizeliye güveniyorum. Hayalsiz hiçbir şey olmaz. Tabi bu hayalin altında da büyük bir gerçeklik payı vardır. Var bir hayalimiz derken 2021’de böyle bir şey demiştim. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinden sonra en başta Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Bizim için z kuşağı, a kuşağı diye bir şey yok”

Türk gençliği hakkında Konuşan Kutanoğlu, Türk gençliğini z kuşağı diyerek ayırt etmediklerini ifade ederek, “Türk gençliğine bakışımız bellidir. Ülkü ocaklarımızda da çoğunluğu gençlerden oluşuyor. Bizim için z kuşağı, a kuşağı diye bir şey yok. Türk gençliği var. Türk gençliğine de partimiz kurulduğundan beridir aynı hassasiyet vardır. Hiçbir şekilde hiçbir gencimizi ötekileştirmiyoruz. Z kuşağı algısı gibi bakmıyoruz. Sosyal medya da yapılan algılara gençler düşmüyor. Gençler araştırarak neyin ne olduğunu biliyor.  Türk gençleri vatanına milletine bağlı, ne yapıp yapmayacaklarını biliyorlar. Biz onları siyasi bir malzeme olarak görmüyoruz. Bizim için çok önemli bir yere sahipler. Gençlere güveniyoruz. Hata yapmayacaklarına eminiz. Biz büyükleri olarak her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Ali MaşalacıAli Maşalacı