SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 18:53   Güncelleme : 01-03-2024 19:47

MHP Rize merkezde start verdi

MHP Rize Belediye Meclis Adayları ve İl Genel Meclis adayları çalışmalarına Rize Merkez’de esnaf ziyaretleri ile başladı.

MHP Rize merkezde start verdi

Rize’de Belediye Başkanlığı’nda Cumhur İttifakı adayı Rahmi Metin’i destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi, İl Genel Meclisi ve Rize Belediye Meclisi’nde kendi adayları ile yarışacak. 31 Mart 2024 Mahalli ve İdari Seçimleri’nde sandığa gidecek olan seçmenlere ulaşma noktasında çalışmalara başlayan MHP Rize İl Genel Meclisi adayları ve Belediye Meclisi adayları esnaf ziyaretlerine başladı. 

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki yönetimleri ile ilk olarak Rize Valiliği önündeki Atatürk Anıtı önünde toplanan MHP’li kadrolar buradan Cumhuriyet Caddesi boyunca esnafı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı’nda cumhur ittifakı adayını destekleyen MHP’ye Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi için vatandaşlar destek sözü verdi. MHP’li adaylar beraberindeki heyet ile birlikte esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm önerisini sundu. Vatandaşın MHP’li adaylara sıcak yaklaşımı ise gözlerden kaçmadı.
 

Baş editörBaş editör

hfehmidemir