SİYASET
Giriş Tarihi : 27-08-2023 22:27   Güncelleme : 27-08-2023 22:39

MHP Rize Merkez İlçe de Seçkin Memişoğlu dönemi

MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Rize’nin sevilen esnaflarından Seçkin Memişoğlu oldu.

MHP Rize Merkez İlçe de Seçkin Memişoğlu dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanlığı’nın 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongreye tek listeyle katılan Seçkin Memişoğlu MHP Rize Merkez İlçe’nin yeni başkanı oldu. Divan Başkanlığı'nı Mehmet Onur Kasım'ın yaptığı Genel Kurul'da Recep Bakırcı, Yahya Köse, Hızır Çelik ve Av. Yunus Emre Öztürk de divan üyeliği görevini yürüttü. Kongrede konuşma yapan MHP Rize Merkez İlçe Eski Başkanı Ali Erhan Cerrah, görev aldığı süre boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek “Görev sürem boyunca canla başla benimle birlikte çalışan tüm ilçe yönetimime yürekten teşekkür ediyorum. Hakkım varsa hepsine helal olsun, onlar da bana haklarını helal etsin. Bu bir bayrak yarışı. Ben ve yönetimim Milliyetçi Hareket Partisi sancağını bugüne kadar anlımızın akı ile getirdik. Şimdi ise görevi layıkıyla yapacağına emin olduğum Seçkin Memişoğlu başkanıma ve yönetimine devrediyoruz. Bu kutsal yolda görevimizi bırakmış bir başka deyişle devretmiş olabiliriz. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren bireyler olarak bir kenara çekilmeyip çalışmalarımızı yeni gelen yönetime yardımcı olarak sürdüreceğiz. Allah yeni başkanımızın ve yönetiminin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni seçilen başkan Seçkin Memişoğlu ise “Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev değişimi olur yalnız görev son bulmaz. Herkesin görevi öncelikle milliyetçi, ülkücü hareketi layıkıyla en yakından başlayarak en uzağa kadar anlatabilmektir. Başkanımız Ali Erhan Cerrah bugüne kadar partimizin şanlı sancağını yere düşürmeden getirdi. Şimdi sıra ondan aldığımız sancağı daha ileri taşıyabilmek için bizde. Bize güvenen Başta Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere İl Başkanımız Sayın İhsan Alkan’a, buraya teşrifleriyle bizleri mutlu eden Ülkü Ocakları Rize İl Başkanımız Sadık Kandemir’e, ilçe başkanlarımıza, eski dönem il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.


Seçkin Memişoğlu kimdir?
08 Ekim 1985 yılında Rize Merkez’e bağlı Beştepe Köyü’nde dünyaya gelen Seçkin Memişoğlu İlk Öğretimini Beştepe İlkokulu’nda okuduktan sonra Orta Öğretimi Zihni Derin Ortaokulu’nda tamamladı. Ardından eğitime Rize Lisesi’nde devam eden Memişoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Programcılığı bölümünde eğitimini sürdürdü. Halen Rize Merkez’de esnaf olarak hayatını sürdüren Memişoğlu, bir önceki dönem MHP Rize İl Yönetiminde yer almıştır. Ayşe Memişoğlu ile evli olan Seçkin Memişoğlu, İlteriş ve İlteber olmak üzere 2 erkek çocuk babasıdır. 


Başkan: Seçkin Memişoğlu
Yönetim kurulu:

1-    Serkan Topçu
2-    Yunus Yazıcı
3-    -Ali Yılmazoğlu
4-    Yasin Karali
5-    Hasan Fehmi Demir
6-    Selamet Paliç
7-    Necmi Kara
8-    Yüksel Memişoğlu Öksüz
9-    Can İlik
10-    Mustafa Hür
11-    Zafer Temizel
12-    Muhammet Memişoğlu
13-    Fatih Yılmaz
14-    Mehmet Can Peçe
15-    Nikail Kaşkaoğlu
16-    Bekir Uzun
17-    Abdullah Güveli
18-    Enes Tibet
19-    Bülent Genç
20-    Ender Papaker
21-    Şaban Ali Furtuna
22-    Hikmet Delal
23-    Kadir Can Erdem
24-    Bilal Kopuz
25-    Tevfik Çattıroğlu
26-    Murat Dağcılar
27-    Adnan al
28-    İshak Uzunsakal
29-    Mustafa Tolga Kopuz
30-    Erkan Gündoğdu
31-    Osman Yılmaz
32-    Köksal Gür
33-    Ufuk Gündoğdu
34-    Ramiz Uzun
35-    Osman Çakmakçı
36-    Muhammet Albayrak
37-    Oğuz Bal
38-    Ramazan Genç
39-    Emircan Güngör
40-    Vildan Topçu
41-    Büşra Kara
42-    Ezginur Demir
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı