Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: "Meral Akşener, Selahattin Demirtaş denen teröristle birlikte hareket etmek istiyor"
SİYASET

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: "Meral Akşener, Selahattin Demirtaş denen teröristle birlikte hareket etmek istiyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "Meral Akşener, Selahattin Demirtaş denen teröristle birlikte hareket etmek istiyor. Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyor. Cezaevinden çıksın özgür kalsın diyor. Gelsin birlikte kahvaltı yapalım diyor" dedi.

Baş Editör Baş Editör
24-09-2022 10:59 2 dk okuma

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’unda katılımıyla Rize’nin Ardeşen ilçesinde “Adım adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert çıktı. Kılavuz yaptığı konuşmada Akşener'i sert bir dille eleştirerek "PKK’lılara ve HDP’lilere sesi çıkmıyor" diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz toplantıda yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı hem masada hem sahada hem de bütün dünya milletlerine karşı varlığını net bir şekilde zaferle ortaya koymaktadır. Bir de Millet İttifakı var. Meral Akşener’i biliyorsunuz. Milliyetçi Hareket Partimizin, binlerce Şehidimizin üzerinden her türlü makama gelmiştir. MHP’nin bütün makamlarına gelmiştir. Gelmediği kendine göre planladığı bir makam vardı. Oraya da gelemeyeceğini bildiği için ihanetle birlikte defolup gitti. Şimdi HDP ve diğerleriyle hareket ediyor. Açık açık dış devletlerin temsilcileriyle, Amerika’sı ile diğer ülkelerin elçileriyle toplantı yapıyor. Ben Başbakan olacağım diyor. Sana edebinle, ahlakınla evinin köşesine çekilip bir muhasebe etmek yakışır. Bu davaya, millete, teşkilata yaptığın haksızlığı ve hukuksuzluğu bu millet senden iki cihanda soracak. Sen unutuyorsun ki ülkücü hareket kendisine yapılanı unutur. Asla, biz hiç alacaklı kalmadık" ifadelerini kullandı.

"Meral Akşener, Selahattin Demirtaş denen teröristle birlikte hareket etmek istiyor"
Konuşmalarına devam eden Kılavuz, "PKK’lılara ve HDP’lilere sesi çıkmıyor. Milletvekili Fatma Kurtalan İyi Partililerin yüzüne bakarak 'HDP’nin oylarıyla meclisin en son koltuklarında oturuyorsunuz. Haddinizi bilin' dedi. Yazıklar olsun. Bunlardan bir kişi çıkıp da hayır öyle bir şey yok diyemedi. Nitekim Meral Akşener, Selahattin Demirtaş denen teröristle birlikte hareket etmek istiyor. Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyor. Cezaevinden çıksın özgür kalsın diyor. Gelsin birlikte kahvaltı yapalım diyor. Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki "Ben Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" diyor. Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıydı. Onlarda nankör. Onlarda utanmazca her türlü iftirayı karalamayı yapıyorlar. 6'lı masa var bide HDP ile beraber 7 oluyor. Birde bunların destekçileri var. Bu ülke bunlara teslim edilmeyecek kadar değerli bir ülkedir. Bunların bu ülkeye yapacakları hiçbir hizmetleri yoktur" şeklinde konuştu.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.