SİYASET
Giriş Tarihi : 29-09-2023 16:59   Güncelleme : 29-09-2023 17:20

MHP İlçe başkanı Seçkin Memişoğlu ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan sokakta il kongresine davet

MHP İlçe başkanı Seçkin Memişoğlu ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz sokakta bulunan vatandaşları MHP Rize il kongresine davet etti.

MHP İlçe başkanı Seçkin Memişoğlu ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan sokakta il kongresine davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu, Rize Ülkü Ocakları il başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve teşkilatı sokak sokak gezerek esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında ise vatandaşlar ve esnaf 1 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek olan MHP Rize İl kongresi için davet edildi.

MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu, vatandaşların kongreye katılımının kendilerini mutlu edeceğini kaydederek “Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı olarak 14’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz için vatandaşlarımız ve esnafımız ile bir araya gelerek hepsini kongremize davet ettik. 1 Ekim 2023 Pazar günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek kongremize hemşehrilerimizin katılımı bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Bu kapsamda Pazar günü tüm hemşehrilerimiz ile buluşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ali MaşalacıAli Maşalacı