Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Mezbahadan kaçan dananın girdiği iş yerindeki emlakçı: “Dana içeri girince heyecandan sağ sola kaçtık”
GÜNCEL

Mezbahadan kaçan dananın girdiği iş yerindeki emlakçı: “Dana içeri girince heyecandan sağ sola kaçtık”

Kırklareli’nde mezbahadan kaçan dana emlakçı dükkanında yakalandı. O sırada emlakçıda bulunan Ahmet Korkmaz yaşadıklarını anlattı.

Baş Editör Baş Editör
25-05-2023 13:53 Güncellendi: 25-05-2023 13:53 1 dk okuma
Kırklareli’nde mezbahadan kaçan dana emlakçı dükkanında yakalandı. O sırada emlakçıda bulunan Ahmet Korkmaz yaşadıklarını anlattı.
Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde kesilmek üzere mezbahaya götürülen dana sahibinin elinden kurtularak kaçmaya başladı. Dana ve mezbaha görevlileri arasında kovalamaca yaşandı. Kaçan dana, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesine girdi. Burada park halindeki açakların arasında bekleyen danayı yakalamaya çalışan görevlilerin otomobillerin üzerine çıkması sonucu bazı araçlar zarar gördü. Buradan da kaçan dana, yaklaşık 1 kilometre koşarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir emlakçı dükkanına girdi. Peşinden koşan mezbaha görevlileri, emlakçı dükkanındaki danayı ilaçla uyutarak dışarı çıkardı. Dana, mezbaha görevlileri tarafından caddede kesildikten sonra mezbahaya götürüldü.

Yaşanan olay güvenlik kamerasında yansıdı
Emlakçı Ahmet Korkmaz o anları anlattı. Korkmaz, dananın dükkana girdiğini belirterek, ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi. Korkmaz, “Kalabalık gördük, bize doğru geliyor. O arada baktım arabaların etrafında dana dolanıyor. Misafir havasında direkt içeri giriş yaptı. Herhâlde mezbahadan kaçmış, 1 kilometre öteden koşarak buraya geliyor. Dizim dükkanı güvenli buldu herhalde, bir heyecan havası yaşattı. Bizim de içeride ticaretimiz vardı, kendi aramızda böyle bir şey beklemiyorduk. Girince heyecan havası ile sağ sola kaçışma oldu bizde. Allah’tan zararımız olmadı” dedi.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.