Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Mardin'de yalnız yaşayan Nazlı Peymaner evinde ölü bulundu
ASAYİŞ

Mardin'de yalnız yaşayan Nazlı Peymaner evinde ölü bulundu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yalnız yaşayan 70 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
27-07-2025 12:16 1 dk okuma

Olay, Dicle Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Almanya’dan erkek kardeşiyle birlikte Nusaybin’e gelen Nazlı Peymaner, kardeşinin dönüşü sonrası evde yalnız yaşamaya başladı.

Yakınları, Peymaner’e ulaşamayınca durumdan şüphelendi. Almanya’daki kardeşinin isteğiyle harekete geçen komşular yaşlı kadını yatak odasında hareketsiz halde buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Nazlı Peymaner’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Peymaner’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere önce Nusaybin Devlet Hastanesi morguna, ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.